Kylmälompakko Kryptoille

Säästämisen ABC - Kylmälompakko suojaamaan virtuaalivaluutat eli kryptot

Ledger on markkinoiden paras kylmälompakko jonne voit tallettaa omat virtuaalivaluuttasi, kylmälompakko on aina suojattu kuten Elon Musk sanoi: ”Sinun avaimesi, Sinun kryptosi” eli jos sinulla ei ole lompakkoosi avaimia tai pidät virtuaalivaluuttoja kauppapaikassa et todellisuudessa omista näitä kryptoja vaan ne ovat kauppapaikan omaisuutta tämän vuoksi suosittelen että hankit itsellesi Ledger Nano S plus (n. 98 euroa) jonne voit siirtää virtuaalivaluuttasi suojaan. Ledger on täysin verkon ulkopuolella oleva kylmälompakko johon ei pääse käsiksi kukaan muu kuin sinä, näin saat ostamasi kryptot myös omaksesi eli saat lompakkosi avaimet jolloin omistat myös siellä olevat coinit.

Suojaa cryptot ledgerin avulla

Ledger Nano S plus – Hardware wallet

Ledger Nano S plus on ledgerin edullisin kylmälompakko eli hardware wallet johon voit siirtää kryptoja. Ledger Nano S plus on muistitikku jossa ei ole Ledger Nano X:n bluethoot ominaisuutta, turvallisuus luokitus Nano S plus mallille on CC EAL5+ mikä takaa turvallisuuden tässä kylmälompakossa. Ledgeriin voidaan myös tallettaa NFT:t ja yli 5000 erilaista kryptoa eli saat kaiken tarvitsemasi siirrettyä kauppapaikasta tai suoraan muista lompakoista suojaan verkon ulkopuolelle. Mietitkö vielä saatko kaikki omistamasi valuutat suojaan? Katso listaus yhteensopivista cryptoista tästä. Ylläolevan bannerin kautta pääset ostamaan ledger nano s plus mallin suoraan valmistajalta, laitteen kokonaishinta on noin 98 euroa toimituskuluineen ja se toimitetaan sinulle noin 2 viikon sisällä.

Miksi kannattaa ostaa kylmälompakko eli hardware wallet?

Ajattele asiaa samalla tavalla kuin omistaisit kultaharkon, haluat varmasti pitää tämän harkon tallessa joko tallelokerossa tai kassakaapissa, hardware wallet on sama asia kuin pistäisit tämän kultaharkon säilöön mutta pistätkin omat cryptosi suojaan tallelokeroon johon vain sinulla on pääsy. Ledger on yksi tunnetuimpia ja parhaimpia kylmälompakoiden valmistajia joilta löytyy myös todella kattavat oppaat lompakon hallintaa varten, ota heidän YouTube kanavansa tilaukseen tästä niin opit käyttämään heidän tuotettaan ennen sen saapumista sinulle.

Mistä minun kannattaa ostaa kryptoja?

Itselläni on käytössä crypto.com kauppapaikka jonka voit asentaa puhelimeesi, ostan kauppapaikasta haluamani kryptot ja siirrän ne sitten suojaan kylmälompakkooni eli Ledger Nano S plus malliin. Crypto.com on tällä hetkellä 15 suurin kauppapaikka kryptoille, kauppapaikkoja on yhteensä 244 erilaista joten voit ilman huolia ostaa ja siirtää kryptoja crypto.com palvelun kautta.

Kurkkaa mitä salkussani on tällä hetkellä:

HUOMIO: Tämä ei ole sijoitusvinkki, lisäksi en saa tradinview palvelusta sijoittamiani summia esille salkkuihin. Osakesijoittamisen aloitin vasta Tammikuussa 2023 tämä on vain esitteenä mitä minulla on salkussa eli sinun ei kannata tehdä samalla tavalla kuten minä olen tehnyt. Päivitän listausta aina kun ostan osakkeita lisää, kaikkea ei kannata koskaan laittaa samaan koriin vaan kannattaa hajauttaa.