Säästämisen ABC - Hupikassa

Säästämisen ABC – Osa 7: Hupikassa

Haluatko nauttia elämästä mutta samalla säästää? Pelottaako ettei huvitteluun jää enää rahaa kun aloitat säästämisen, ei hätää tällä sivulla keromme sinulle miten pidät omaa hupikassaa. Hupikassa pitää sisällään myös muita ostoksia, eli tämä kassa on sinun viihdyttämistä varten luotu eli tähän lisätään myös hygienia tuotteet ja muut viihtymiseen liittyvät tuotteet.

Mitä hupikassalla tehdään?

Hupikassan tarkoitus ja idea on olla sinun ikioma raha jota käytät juuri kuten haluat, hupikassalla on tarkoitus kattaa: Hygienia tuotteet, vaatteet, mahdolliset karkit/limut/alkoholi ja muu sellainen mikä ei kuulu ruoka ostoksiin. Ajattele hupikassaa enemmän rahana jonka voit käyttää kuten haluat, voit myös siirtää hupikassasta rahaa tarpeen mukaan säästöön tai sitten ruokaan. Olet varmaankin lukenut myös muut vaiheet säästämisestä, mikäli et ole lukenut pääset laskemaan ruokakassan, hupikassan ja säästökassan tästä säästölaskurista.

Voinko laittaa hupikassasta rahaa säästökassaan tai ruokakassaan?

Tietenkin voit käyttää hupikassaa myös ruokaan tai laittaa osan säästöön, hupikassan tarkoitus on olla muita tarpeellisia ja tarpeettomia ostoksia varten kuten vaatteita, hygienia tuotteita tai vaikka ravintolassa käymistä varten. Hupikassasta voidaan rahaa siirtää myös ruokakassaan tai säästökassaan, mutta tärkeintä olisi kuitenkin aina pitää kiinni kassoista jotta ei menisi säästäminen pieleen. Tärkein asia kuitenkin on se ettei rahaa tarvitse käyttää joka kuukausi pois tililtä vaan rahaa voidaan laittaa myös säästöön tai tekemään työtä sinulle, tästä rahan työntekemisestä puhumme enemmän sijoittaminen osiossa.

👉 Seuraava osa on osa 5 säästökassa ja puskurirahasto 👈

Kurkkaa mitä salkussani on tällä hetkellä:

HUOMIO: Tämä ei ole sijoitusvinkki, lisäksi en saa tradinview palvelusta sijoittamiani summia esille salkkuihin. Osakesijoittamisen aloitin vasta Tammikuussa 2023 tämä on vain esitteenä mitä minulla on salkussa eli sinun ei kannata tehdä samalla tavalla kuten minä olen tehnyt. Päivitän listausta aina kun ostan osakkeita lisää, kaikkea ei kannata koskaan laittaa samaan koriin vaan kannattaa hajauttaa.